“Dak Comerc” DOO je porodicna kompanija osnovana 2001. godine u Novom Sadu. Poslujemo u oblasti crne i obojene metalurgije. Fabrika šavnih cevi i servisni centar su smešteni u Gornjem Milanovcu na površini od 13.000 m2.

Osnovna delatnosti je proizvodnja šavnih cevi od 13×13 do 100×100 / 120×80, proizvodnja profila za PVC ojačanja, profila za kliznu šinu, ud/cd profila,  pocinkovnih profila, stranice za kamione, flahova. Vršimo uslugu slitovanja, sečenje tv i hv limova, sečenje flahova i slično.

Vršimo usluge sečenja lima i obezbeđujemo prevoz do kupaca!

Sedište firme i maloprodaja se nalaze na Temerinskom putu 21. Drugi magacinski prostor smešten je na površini od 7.200 m2 u ulici Arkadija Varađanina 63, Novi Sad.

Dak Comerc obavlja prodaju na teritoriji Srbije kao i u zemljama regiona (Bosna, Crna Gora, Hrvatska, Albanija, Makedonij i dr). Kompanija beleži uspešnu saradnju kako sa domaćim tako i sa inostranim dobavljačima, u cilju obezbeđenja širokog asortimana robe i kvaliteta.

Kompanija trenutno zapošljava 130 radnika svih kadrova. Težimo ka usavršavanju i razvoju naših zaposlenih, brinemo o zaštiti životne sredine i pozitivno utičemo na zajednice u kojima poslujemo.  

Pročitaj više

  • GSN_7434
  • GSN_7442

CILJEVI

Dak Comerc se zalaže za:

  • Kvalitet proizvoda
  • Odrzavanje lagera i dostupnost svih proizvoda na stanju.
  • Obezbedjenje konkurentnih cena
  • Profesionalizam u pruzanju usluga
  • Obezbedjenje prevoza robe u dogovorenom vremenskom period.
  • Zadovoljenje klijenata, njihovih zelja i ocekivanja, odrzavanje lojalnosti.
  • Odgovornost zaštite životne sredine
mission

NAŠA MISIJA I VIZIJA

globe-gear

Sopstvenom proizvodnjom cevi garantujemo kvalitet proizvoda i obezbedjujemo sirok asortiman robe iz oblasti crne I objene metalurgije, odrzavajuci dugorocno poverenje I maksimalnu posvecenost kupcima I njihovim potrebama. 

Radimo zajedno u cilju stvaranja odrzive vrednosti, kvaliteta proizvoda, profesionalizma usluga za trziste crne i obojene metalurgije, odrzavajuci poslovnu etiku i moral kompanije.

Kombinovanjem preduzetnickog duha sa snaznim korporativnim okvirom, tezimo povecanju i ocuvanju liderske pozicije. Svakodnevna teznja prosirenju na nova trzista, prosirenja proizvodnog kapaciteta i asortimana, omogucava da budemo blizi i pristupacniji nasim kupcima i njihovim potrebama. 

Novom energijom nastojimo da unapredimo srpsko trziste cevi i ojacamo nas brend. Dak znak za metal.